Fredag (1 April)

Haha, det där var ju ett kort inlägg ^^
Nu kan jag berätta vad spännande som har hänt i dag i skolan ^w^

På morgonen innan vi hade börjat så frågade vi en surig lärare om vi fick ställa om klockan i klassrummet och gömma oss i grupprummet när våran lärare Anna kom. Konstigt nog sa han ja!
Så vi ställde om klockan även om caféteriakvinnan sa åt oss att inte göra det för att klockorna var "satellitstyrda" typ. Klockan fick damp och snurrade erunt skitsnabbt men det var kul och vi gömde oss i grupprummet, alla förutom Jakob... han skulle låtsas vara den enda osm ahde kommit i tid. Men Anna märkte typ att vi var i grupprummet så hon hitta oss men hon tyckte det var jättekul :D
Senare, på "klassrådet" blev jag ordförande :(:(
Aja men typ på hela klassrådet prata vi om att Carol suger som lärare och att hon får damp varje lektion och Anna sa åt oss att gå till rektorn som tre av oss gjorde och senare på dagen på engelskan med Carol blev hon skitarg på oss för att vi hade gått till rekotrn och klagat på henne -.- En halvtimme stod hon där framme och bara skrek!
Juste, på slutet av klassrådet sa Anna att vi skulle ha ett SO-prov som var helt oförberett, det skulle handla om allmänutbildning. Vi blev skitsura och sa typ att vi vägra!
Anna var ju jätteallvarlig så det kunde ju inte vara ett Aprilskämt... men på SO:n så flyttade Magnus (läraren) borden så att alal satt på bordsändarna och sen gav han oss provet... om islam! :'o
På fråga ett stod det:
"Vad betyder kapitel på arabiska?" 
Ingen fattade typ att det var ett aprilskämt så vi blev jättearga!
På fråga 2 stod det:
"Hur många kapitel finns det i Koranen?"
Då började alal fatta att det var ett Aprilskämt och Magnus som är jättetråkig i vanliga fall skrattade faktiskt ^^

Dagen var iaf lite kul :D

HEJ svejs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0